Nyt on ratkennut se, ettemme saa Suomalaista Puoluetta käyttöön ensi kevään eduskuntavaaleihin, sillä oikeusministeriön antama takaraja oli, että kannatuskortit - 5000 kpl- pitää toimittaa, marraskuun aikana, jotta pääsee po vaaleihin mukaan.

Koska kansan paine ja  vaatimus on kova siihen, "että allekirjoittaneen täytyy olla ehdokkaana " pelastamassa sitä, mikä pelastettavissa on.

Sillä maa ja kansa on saatettu riiston kohteeksi, luovuttamalla päätösvalta riistokapitalismin välineelle, EU:lle. Sekä hävitetty maan hyvinvoinnille välttämätön kansallisomaisuus ja sitä myöten päätösvalta sähköstä, tiedonkulusta, lannoite, paperi ym teollisuudessa,  maasta ja kansasta piittaamattomille voiton tavoittelijoille.

Koska olen isänmaan puolustamisesta valan vannonut ja tunnen vastuuta maan ja kansan asioitten hoidosta, niin olen lupautunut ehdokkaaksi.

 Ehdokaspyyntöjä tuli usealta puolueelta, joista valitsin  KRISTILLISDEMOKRAATTISEN puolueen, siihen asetun sitoutumattomana ehdokkaana.

 Puolueen valinta oli aika helppo, sillä onhan KD:lla samat kristillisisänmaalliset perus arvot, kuin itselläni ja Suomalaisella puolueella, lukuun ottamatta itsenäisyyden palauttamista (Tätähän ei ole muillakaan eduskunta puolueilla ). Puolueesta, sen ylintä johtoa myöten, kunnioitetaan arvojani,  itsenäisen isänmaan puolesta toimimiseksi ja annetaan lupa toimia arvojeni mukaan edelleen.