Jos koti, kirkko ja koulu on toiminut saamansa kasvatus tehtävän mukaisesti, opettamalla Jumalan sanan perustotuudet lapsille ja nuorille.

  Niin sen tietää jokainen sisimmässään,  jos on ollut kuuliainen omalle tunnolle, ettei ole paaduttanut sydäntään.

  Nyt ei edes kirkko piispoineen tiedä esim, homoutta onko se syntiä, vaikka Jumalan sana sen yksiselitteisesti synniksi sanoo.

Ja pääministeri, Keskustapuolueen puheenjohtaja  Mari Kiviniemi sanoo, " ettei se kuulu poliitikoille määritellä, mikä on syntiä"

  Paljosta on puolue luopunut, kun muutama vuosikymmen sitten, kun liityin siihen, puolueen julisyeessa oli Suomen lakikirja ja raamattu, sekä teksti: "Näihin nojaa Maalaisliitto."

 Ja Vähäkatekismus sanoo jokapäiväiseen leipään kuuluvan mm. "Hurskas ja uskollinen esivalta."  Miten se voi toimia hurskaasti, jos se ei tiedä mikä on syntiä.? ja mikä ei ?

 Mihin lainlaatija Eduskunta perustaa toimintansa lainlaadinnassa, jos se ei tiedä peruskirjansa Raamatun iäti pysyvää sanomaa työssään  ?

 Raamattu sanoo: "Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä."

 Nyt on esivalta luopunut perustuslaistamme luovuttamalla vallan EU:lle ja nakannut Raamatun loukkoon. On siirrytty hyvinvointivaltiosta  maailmantalouteen. Ja tulokset näkyy ja kuuluu moraalin rappeutumisena, talouden ja työpaikkojen  romahtamisena, köyhyyden kasvuna räjähdysmäisesti,  kaikenlaisen pahoinvoinnin lisääntymisenä.

 On aika palauttaa perusarvot ja perusasiat kunniaan ja palata juurilleen.