Vaalit lähestyy, oletko hereillä ?   Rakennetaan yhdessä toisistamme huolehtivaa yhteiskuntaa.

    Keinoja siihen kyllä on, jos vain on tahtoa.  Työn tekeminen ja teettäminen on nostettava kunniaan. Työllistämisen oltava todellista, ei tilastojen putsaamista.

    Verovapaa 1000€ perustulo vähentäisi ihmistä nöyryyttävää, pompottelua luukulta toiselle ja karsisi päällekäistä virkakoneistoa, tuoden säästöjä hallintokuluissa.

   Nuorten- ja nuorten perheiden toimeentulo on turvattava palkkausta tasaamalla esim. opintotuet ovat 25% alhaisemmalla tasolla kuin ennen EU;hun liittymistä.

    Pieniin päivärahoihin ja eläkkeisiin on tehtävä kuoppakorotus.

    Omien lasten hoito ja muu kotona tehtävä hoivatyö on saatava taloudellisesti mahdolliseksi.

      Maatalous oikeille raiteille!

   Maaseudun autioitumiselle pitää laittaa piste ja palauttaa mahdollisuus pientiloillekin ,olla ja tulla toimeen.  Lopettaa tilojen suurennus vaatimukset, sillä jos yksi lehmä tuottaa tappiota, eikait siinä silloin paljous auta.  Ruetaan maksamaan tuotteista oikea hinta tuottajalle. niinkuin muillakin aloilla maksetaan.

Ei viljeliä vaadi tukeja vaan haluaa tulla työllään toimeen, tehtyään ,esimerkiksi karjatilalla, töitä seitsemän päivää viikossa, noin kymmenen tuntia päivä, ilman mitään pekkas päiviä. Taitaa tällähetkellä olla vuosilomaa 23 päivää. Silloinkin joudut edeltä huolehtimaan että varmasti kaikki pelaa, ruoka riittää eläimille, jos olet muutaman päivän poissa tilalta.  Ei ole viljelijän elämä samaa kuin toisen työssä käyvän, kun suljet oven lähtiessäs, saat huolet jättää sinne.

Puhutaan viljeliän vapaudesta, että saa olla itsensä herra, kattia kanssa,  meitä neuvotaan, kuinka täyttää paperit että saat mahdollisimman suuret tuet, ennen neuvottiin kuinka tehdä, että saat hyvän sadon ja hyvän tuoton työllesi, silloin kaikki yritti parhaansa tilansa eteen. Nyt on toisin,  rehellisyys on syrjään sysätty ja vapaus siinä mukana. Osta korvamerkkejä, ilmoita "Vantaalle" vasikan syntymät ja kuolemat,  tilaa pudonneitten merkkien tilalle uusia, ja katsokin että se merkki tulee just oikeaan korvaan. 

    No siinä sivussa pitää maksaa pakollista maatalous yrittäjien eläke maksua , joka on iso meno, no kuinkas kävi kun tuli aika sieltä saada jotain , kyllä pitää vyötä kiristää, mihin nekin rahat mennenee, mitä viljelijöitä on kerätty kymmeniä vuosia.  

Ollaan toivossa iloisia että Suomen kansa herää huomaamaan , missä mennään ja tästähän on jo toiveita olemassa; koska Evan tutkimuksen mukaan (7.3.2006) vain 33 % Suomalaisista suhtautuu enää myönteisesti EU;hun, mikä on vähemmän kuin koskaan.