" Käsittämätön keskustelu."

"Olen aina kuvitellut, että Raamatun tärkein opetus on rakkaus toista ihmistä kohtaa. Kuinka me voimme olla hyväksymättä toista ihmistä ja käyttää perusteluna Raamattua, kun kyseinen teos kuitenkin opettaa, ettei Jumalakaan hyljeksi ketään. kuka häneen uskoo."

Näin toimittaja. Ja lisäksi hän ihmettelee, miksei kukaan anna vastausta.  Mutta mitä tällaisissa asioissa tarkoittaa toisen ihmisen rakastaminen.?

Sillä, että sanoo homoutta synniksi, ei suinkaan  tarkoita ihmisen tuomitsemista, vaan teon.  Ne on kaksi eri asiaa. Ja juuri tuon teon synniksi sanominen on Raamatun totuuden mukaista. Se juuri on toisen ihmisen rakastamista, sillä Raamattu sanoo niinkin kovasti, "ettei miehimykset peri Jumalan valtakuntaa."  Ja Jumalan sanasta tiedämme, että on vain kaksi ja se toinen on kadotus, jossa on "ikuinen itku ja hammsten kiristys."

EIkö me syyllisty peräti rikokseen, jos näemme ihmisen olevan hukkumis, tai muussa hengen vaarassa, emmekä tee asialle mitään, vaikka keinoja olisi.

Eikö kirkko ja kristityt syyllisty vielä paljon vakavamman vastuun laiminlyöntiin, jos ne ei varoita synnistä, että ihminen voisi tulla synnin tuntoon ja saada parannuksen armon ? "Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois." Ap.t.3:19. Sillä tuo mainitsemasi usko: "Tulee kuulemisesta ja kuuleminen Kristuksen sanan kautta."Room.10:17.

Kyselet myös "Miksei muista raamatun kieltämistä asioista puhuta , vain tästä."  "Jumalan sana on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti."  TS, meidän tulee tutkia sitä, sen sanomasta ei poistu mitään meidän, tai kirkon sivuuttamalla ne.  " Ei ole ketään, joka hyvää tekee, ei yhden yhtäkään. Room3:12." Ja taas " Kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus."

  Siis me kaikki olemme suuria syntisiä, LUTHER sanoo mm. " Meissä oleva vanha ihminen on jokapäiväisessä katumuksessa ja parannuksessa upotettava ja että sen on kuoltava kaikkine synteineen ja pahoine himoineen,, ja että sen sijaan on joka päivä tultava esiin ja noustava esiin uuden  ihmisen, joka elää vanhurskaudessa ja puhtaudessa iankaikkisesti Jumalan edessä."     Mutta homot  vaativat  vihkimistä,  siunaamista ym. lain ja Jumalan sanan  vastaisia oikeuksia.  On mahdoton, että kirkko siunaisi synnin. !

Tämä on lisäksi suuri kansallinen ja moraalinen kysymys. (Tämä on luonnotonta, sekä järjenkin vastaista, kansamme  nytkin vanhenee, entäs tämän myötä.???) Me historiasta näemme kuinka ne yhteiskunnat sortuu, jotka hylkää kristillisyyden ja moraalin. Viimeinen esimerkki on suuresta  lähinaapuristamme.