Miksi olen Itsenäisyyspuolueen jäsen?  Koska ei ole muita puolueita jotka yksiselitteisesti ja rehellisesti toimii Suomen itsenäisyyden palauttamisen puolesta. Ja pidän valtiollisen--siis poliittisen, sekä taloudellisen itsenäisyyden kansan kaikenlaisen hyvinvoinnin lähtökohtana ja edellytyksenä.
  Miksi me maksaisimme suuret netto  jäsenmaksut siitä, että vieraat valtiot ja vieraat päättäjät huseeraa täällä, kansan edun vastaisesti toimien, jopa niin, että Suomalainen komissaarikaan ei saa toimia Suomen edun mukaisesti, vaan EU;n edun mukaan.
   Hallitus ja eduskunta aikovat ajaa EU;n uuden perustuslain hyväksymisen läpi Suomen eduskunnassa tämän vuoden vielä aikana. Lain joka voimaantullessaan menee kaikessa yli oman perustuslakimme. Tämä on järkyttävää, kutenmyös se, että eräät itsenäisyydestäkin puhuvat, vaativat siitä kansan äänestyksen järjestämistä.
  Mielestäni itsenäisyydestä  meillä ei ole oikeutta äänestää, sillä se on perustuslain mukaan pysyvä ja luovuttamaton, joka koskee myös tulevia sukupolvia. Meillä on itnäisyydestä käyty "KANSANÄÄNESTYS" vuosina 1939-1945 ja meidän on syytä kunnioittaa tämän, paljoilla veriuhreilla ja sanomattomilla henkisillä  ja taloudellisilla uhrauksilla saavutetun äänestyksen tulosta,joka myös osoitti suurta kansan yhtenäisyyttä ja peräänantamattomuutta. Olen vannonut sotilasvalan tämän maan puolesta, jossa lupaan toimia tämän maan ja kansan puolesta jopa niin , että annan ilmi sen koskemattomuutta vastaan vehkeilijät.