Kokoomuksen puheenjohtaja, ministeri Jyrki Katainen halveksii uusia puolueita ja haukkuu niiden toimijoita populisteiksi.  "Heillä ei ole arvoja, he ovat notkeita joka suuntaan ja onnenonkijoita, me olemmme populistien vastakohta."

 Näin julistaa Katainen 23.10.2010  joka lainaa joka neljännen euron, valtion kassaan syömävelaksi,  koska on itsenäisyyden luovuttamisen ja rajojen aukaisemisen myötä, menetetty  satoja miljardeja markkoja  pääomia ulkomaille ja satojatuhansia työpaikkoja, sekä valtava määrä välttämätöntä kansallisomaisuutta, jotka kaikki on poissa meiltä.

 Nämä samat vallassaolijat lupasi EU:hun liittymisen myötä, valtavan pääomavirran tännepäin, sekä halpaa ruokaa, työtä ym.ym.

 Ja jos ei liitytä, tulee pääomapula, työttömyys, kallis ruoka, Venäjän uhka....

Itsenäisyyden aikana oli valtiolla velkaa v. 1990.   54 mrd. mk. (9,08)euroa.  Ilmainen terveyskeskuksessa käynti, kohtuulliset sairaala maksut, elävä maaseutu kouluineen, kauppoineen, posteineen.... Oli suhteellisen tasapuoliset palkat, eläkkeet, ihmisarvo....

ENTÄ  NYT ? Valtion velka on yli 420 miljardia markkaa, (yli 70 mrd euroa)  on tullut Terveyskeskus maksut, sairaalamaksut paljon yli pienen eläkkeen, maaseudulta kaupat ja koulut lähes tyystin poissa, eläke ja palkkahaitari suorastaan revennyt, ihmisellä vain tuottoarvo.  Eikä rahaa ole rauta- ja maanteiden kunnossapitoon, muusta puhumattakaan.

 HERÄÄ KYSYMYS ?  Millä puolueilla on arvoja ja millä ei ?  Onko ne arvotekoja, kun mennään  armeijan kanssa  Afganistaniin maailman poliisin avuksi,  maksetaan Kreikkalaisten makean elämän synnyttämiä velkoja, ollaan homomarssin suojelijana  (Aleksander Stub), tai julistaudutaan  sukupuolineutraalin avioliiton kannattajaksi (kuten Katainen)?

ESIM, meidän puolueen tarkoitus on:    (lainaus säännöistä)  "Toimia isänmaamme ja kansalaisten parhaaksi, asettamalla itsenäisen, riippumattoman ja terveen  suomalaisen yhteiskunnan rakentamisen kaiken toiminnan perustaksi. Edistää kansalaisten yhteiskunnallisia, sivistyksellisiä, sosiaalisia ja taloudellisia etuja.  Vahvistaa kansalaisten kristillisiä, moraalisia ja muita yhteiskuntaa tukevia terveitä arvoja, sekä lakia ja järjestystä."

 Mielestäni ei ole sivistynyttä, eikä ministerin arvolle sopivaa haukkua meitä "arvottomiksi onnenonkijoiksi," enkä ota syytettä omakseni, sillä olen aina toiminut omalla kustannuksella, maan ja kansan puolesta.