Asia on vähintäänkin ajankohtainen nyt, kun Suomen hallitus on aikonut viedä EN;n perustuslain, vielä tämän vuoden puolella eduskunnan hyväksyttäväksi.

Perustuslakihan on, kuten nimikin sanoo, kaiken lainsäädännön perusta, joka itsenäisessä kansallisvaltiossa antaa jokaiselle perusoikeudet ja suojan, sekä vallan - kansanvallan kansalle.

Perustuslaki tehdään valvottujen rajojen sisällä olevalle alueelle. TS. maalle, meillä isänmaalle nimeltä Suomi. Nämä rajat on koskemattomat ja suojaa kansaa, niitä vartioidaan niin, "ettei vihollinen voisi meitä saartaa."

  Valtiolla on lisäksi raha, oikeustoimi, kansallinen kulttuuri, lippu, kansallislaulu ynnä muita kansaksi yhdistäviä tekijöitä, jotka luo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja turvallisuutta elämään niin, että tuntee olevansa tarpeellinen ja etuoikeutettu, sadessaan kuulua tähän raskain uhrein puolustettuun maahan ja kansaan.

  Kaikki tämä on nyt uhattuna, sillä hyväksyttäväksi aiottu laki on sanatarkasti lainaten;"SOPIMUS EUROOPAN PERUSTUSLAISTA." TS. koko EU;n alueelle, Ja mikä vakavinta perustuslaki tehdään, vain valtiolle. Ja tämä laki yksiselitteisesti menee oman lakimme yli, kuten 1-6 Artikla sanoo;"TÄMÄ PERUSTUSLAKI SEKÄ LAINSÄÄDÄNTÖ; JOTA UNIONIN TOIMIELIMET ANTAVAT KÄYTTÄESSÄÄN SILLE ANNETTUA TOIMIVALTAA; OVAT ENSISIJAISIA JÄSENVALTIOIDEN OIKEUTEEN NÄHDEN."

  Siis kaikessa oman lakimme yli menevää lakia ollaan päättäjiemme toimesta hyväksymässä, aivan vai vihkaa, kuin pikku asiaa ikään. Ja kansan huomio kiinnitetään vaaligallupeihin, salarakkaisiin, Turkkiin, Kyprokseen ym:hun epäolennaiseen. Ja pääministerin johdolla sanotaan " ei mikään muutu"

  En voi olla hiljaa kun maanpetoksellista vehkeilyä tapahtuu, sillä jo sotilasvalakin velvoittaa tuomaan sen julki -siis pidän perustuslakimme koskemattomuudesta kiinni.