Ruotsissa pidetyissä vaaleissa kansa äänesti parlamenttiin uutena puolueena Ruotsi Demokraatit. Kas kummaa, kaikki muut puolueet julisti sen "pannaan", Toisin sanoen, ettei ala sen kanssa mihinkään yhteistyöhön.  Syystä," että, se vastustaa maahanmuuttoa.."

 Siis mielipiteen takia syrjivät. Mielipiteen, jonka he ennen vaaleja toivat esille, joten se on äänestäjien mielipide - siis kansan. Näin puolueet ohittaa ja halveksii kansan mielipidettä ja myös kansanedustajan  mielipidettä, alistamalla heidät "ryhmäkurin" alle.  Sama käytäntö on meillä Suomessa.

 Onhan luonnollista, että asioista on erilaisia näkemyksiä ja mielipiteitä. Ja näin suuresta ja monisäikeisestä asiasta semminkin.  Eikö ihmisen ole paras olla syntymämaassaan, oman kansan, kielen, kulttuurin ym. parissa.  Tätähän meidän pitäisi tukea eikö leumata rasistiksi sitä, joka ajaa parhainta vaihtoehtoa.  Vainon tai muun hengenvaaran kohteeksi joutuneet ( todelliset pakolaiset) pitää ottaa.

 Minä näen tässä päällimmäisenä tarkoituksena olevan kansojen sekoittamisen, kuten aikoinaan Neuvostoliitossa. Sillä EU:n alueelle tulluthan saa kulkea minne maahan lystää. Ja palvelut pitää tarjota, tulkit kaivaa vaikka maanraosta.  Tämä on vastuun ja lain pakoilijoille kulta-aikaa, jossa pimeä työvoima, rikollisliigat ja kaikkinainen turmelus valtaa alaa.

 Kun kansat ja kielet on saatu hävitettyä sekoittamalla ne, on rahamailman edustajien helppo käyttää heitä hyväksi, kun ei ole maata, eikä kansaa turvana heitä vastaan.  On vain epämääräistä massaa.  Tämä kyykyttäminen ja eriarvoistaminen on jo kiihtyvästi toteutumassa.

 Tätäkö kaikki puolueet on tukemassa, vai miksi he kaikki syyttää  heti rasistiksi, jos tuo edes lievänkin maahanmuuttoa arvostelevan kannan esille, saadakseen ainakin keskustelua aikaan.