Huomenna Brysselissä päätetään, jatkuuko sokerintuotanto Suomessa."

Noilla sanoilla toissa viikolla uutiset tiedotti Suomen kansalle.  Samoin TV 27.9. maatalouden Tilatuesta, josta Eduskunta yksimielisesti viimme vuonna päätti, "Että se kuuluu maanomistajalle." Nyt EU; komissio ei tätä päätöstä hyväksy.

  Tämän pitäisi herättää jo rauhallisimmatkin Suomalaiset, että Brysselissä päätetään kansakunnalle välttämättömästä elintarvikkeen tuotannon kohtalosta.

Tässä poliitikkojemme tekemä maanpetos tulee käytännön tasolla ilmi, sillä perustuslakimme 1§ sanoo,

"Suomi on täysivaltainen tasavalta, jonka valtiosääntö on vahvistettu tässä hallitusmuodossa ja muissa perustuslaeissa."

 Sehän on kansakunnan tunnus, että on oma päätösvalta, päättää asioista maan ja kansa edun mukaisesti, sekä turvan luomiseksi kriisi aikojakin varten.

Tätä täysivaltaisuutta on verisesti puolustettu ja raskain uhrein se säilytetty. Nyt petokselliset päättäjämme ovat tuon maan kalleimman omaisuuden luovuttaneet pois ja aikovat asian vielä

 sinetöidä EU;n perustuslailla. Meillä pengotaan vuosikymmenien takaisia Stasi listoja- tosin aiheellisesti- muttei puututa vallassa vielä olevien tekemisiin, joilla on toimittu, maan edun vastaisesti.

Miksi antaisimme näiden maan ja kansan pettäjien jatkaa, koska voimme heidät laillisin keinoin lyödä alas ja saattaa asianmukaiseen vastuuseen. Sillä he ovat muutenkin saattaneet meidät huutolaispojan asemaan, kun raha ei ennätyksellisestä kansantulosta ja uurastamisesta huolimatta riitä vanhusten, sairaiden, lastenhoitoon, tiestö ja rautatiet rappeutuu jne. Kansallis omaisuutta myydään ja hävitetään, velka tästä huolimatta ennätyksellinen...

Tunnen edelleen vastuuta kansasta ja isänmaasta, enkä voi toimettomana katsella tätä alasajoa.