On tapahtunut valtiopetos, kun kansanvallan edustajana toimiva eduskunta, itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2006. luovutti, äänestäjien sille lainaaman vallan EU:lle hyväksymällä EU:n perustuslain.
  Tuo lakihan virallisesti lopettaa itsenäisen Suomen valtion olemassa olon. Sillä sen 10:nes artikla kohta 1. sanoo selkeästi " Tämä perustuslaki ja lainsäädäntö, jota unionin toimielimet antavat käyttäessään unionille annettua toimivaltaa, ovat ensisijaisia jäsenvaltioiden lainsäädäntöön nähden."

Tuossa pienessä lainauksessa jo näkyy se, että tuo laki mitätöi kaikki ne saavutukset ja mittaamattomat ponnistukset, veriuhrit, invaliidien, sotaleskien, orpojen ym. kärsimykset ja palavat rukoukset, jotka aiheutuivat siitä olemassaolon taistelusta, jolla itsenäisyys sodassa säilytettiin.

Nyt lähes kaikki Kokoomuksenkin, KOTI; USKONTO;ISÄNMAA tunnuksin hetki sitten toimineen puolueen kansanedutajistakin äänesti tuon lain puolesta ( vain 7 vastaan mm. alueemme Kurvinen ja Rajala.)
 Keskustan edeltäjän Maalaisliiton riveissä on ollut monia kunnioituksen ansainneita isänmaan ystäviä ja puoluehan käytti aikoinaan Suomen lakikirjaa ja Raamattua julisteessaan ja sanoi "näihin nojaa MAALAISLIITTO."--se oli jämerää tekstiä ja sen puolesta oli helppo toimia.  Näiden perinteiden  vuoksi, kauheimmalta tietysti tuntuu Keskustan käyttäytyminen, joka johtavana hallituspuolueena suorastaan ajoi lakia eteen päin, pääministeri, puhj. toimesta. Ja Vanhanenhan on nyt kehunut tehneensä kovasti työtä  EU, kansanäänestyksenkin edellä, jäsenyyden puolesta-- siis ylpeillyt  tällä.  Keskustasta vain kuusi kansanedustajaa vastusti lain hyväksymistä,  alueeltamme vain Pekka Vilkuna, ( tosin  hänkin on ylistänyt Esko Ahoa suureksi  valtiomieheksi, kun vei meidät EU;hun)  Puolesta äänestivät  Hänninen, Karjula, Kerola, Koski, Lehtomäki ,  Moilanen-Savolainen,  Rantakangas ja Tölli.  Vasemmistolla, SDP;llä  ja Vihreillä en ole vaalimainoksissa mieliinpainuvaa isänmaallista kannanottoa huomioinut.

  Tilanne on aika koominen, kun ne henkilöt  joille isänmaan asioiden hoito on uskottu ja vallan käyttö lainattu, ovatkin pettäneet äänestäjät ja ennenkaikkea isänmaansa, luovuttaessaan laina tavaran vieraan käyttöön ja hallintaan. Yleensähän toiseen ihmiseen kohdistuvasta petoksesta tuomitaan rangaistukseen. Mitä tehdään isänmaan ja sen korkeimman lain, eli perustuslain rikkojille ja vielä lisäksi vaalijulisteessa annetun lupauksen rikkojille.