Olen 1939 Pyhäjoella köyhään yksitoistalapsiseen  pienviljejelijäperheeseen, sen nuorimmaisena syntynyt, maanviljelyllä, karjanhoidolla ja metsätöillä elantoa hankkinut eläkeläinen.

 Olen uskoa tunnustava, minulla on vaimo ja yhdeksän lasta, sekä 24 lastenlasta ja kuusi seuraavaa polvea.  Syntymäkodissa oli kristilliset arvot ja maalaisliittolainen kristillisisänmaallinen poliittinen aata, josta tuli myös oma puolueeni, jonka riveistä minut valittiin kirkkovaltuustoon ensimmäisen kerran vuonna 1978, sekä kunnanvaltuustoon 1980, joka pesti jatkuu edelleen.

 Lähdin puolueesta 1994, kun se oli luopunut kristillisistä ja isänmaallisista arvoistaan, jopa luovutti itsenäisyyden pois.

  Olen elänyt köyhän ja raskaan elämän, mutta myös rikkaan, jossa tyytyväisyys ja onnellisuus päällimmäisenä. Työssä olen viihtynyt, se on toiminut myös harrastuksena, on perhe, sekä lukuisat luottamushommat, Kaatuneitten omaiset, Hyvä metsänhoidon yhdistys, lähetysjohtokunta, Kylätoimikunnan puheenjohtajuus kymmeniä vuosia ym. ja jatkuvat edelleen.

 TÄLLAISELTA PERUSTALTA LÄHDEN EDUSKUNTAAN; JOS SINNE MINUT LÄHETÄT.

Jo riittää EU orjuus.! JO RIITTÄÄ Suomen ja suomalaisuuden alasajo !

Suoritetaan TASAUS.  Kansan köyhdyttäminen ja eriarvoistaminen on lopetettava.  Pääoman tulee palvella ihmistä. Myös heikoimmasta on kannettava Huolta.

Työn tulokset kansalle, ei optiomiljonääreille.

 Kaikki todelliset tulot, sekä pääoma- että ansiotulot on verotettava yhtäläisesti saman progression mukaan.

Verot tuloista, ei välttämättömistä hyödykkeistä, joihin pienituloiset  käyttää kaikki rahansa.

Jokaiselle kansalaiselle järjestettävä työtä, (nyt 400 000 työtöntä ja 300 000 pätkätyöläistä )  Lopetetaan pääomien ja työpaikkojen vienti maasta.

 Kaikki suomalaiset sotilaat on vedettävä pois  ulkomailta, valheellisista  "rauhanturvatehtävistä", kuten Afganistanista ja sijoitettava saadut miljardit puolustuksemme lujittamiseen.

 Kristillisen moraalin romuttaminen ja aviolliset luonnottomuudet torjuttava.

 Lopetetaan nykymallin pakolaispolitiikka, jonka pyrkimyksenä on kansojen sekoittaminen.

Tämä kaikki edellyttää irtautumista kansainvälisen  suurpääoman ja entisten siirtomaavaltioiden johtamasta EU:sta, sillä vain itsenäinen kansakunta voi harjoittaa omaehtoista sisä- ja ulkopolitiikkaa oman maansa hyväksi.