On kulunut  yksitoista vuotta Suomen liittämisestä EU;n määräysvaltaan. Tänään tiedämme selkeästi, mitkä ovat tulokset. Harjoitettu vapaan markkinatalouden politiikka on aiheuttanut maallemme valtavat tulonmenetykset ja suoranaiset kulut-ja aiheuttaa edelleen;

     -Valtion ja kuntien omaisuuden yksityistämisenä ja menetettyinä jatkuvina tuloina.

     -Yritysten pääoman vientinä ja työpaikkojen perustamisena ulkomaille, tilanne vuonna 2005 oli     406 mrd markkaa vienyinä ja 318000 työpaikkaa.

     -Osinkojen siirtoina ulkomaisille sijoittajille.

     -Erilaisina EU;lle suoritettuina maksuina (esim. vuonna 2005 yksistään jäsenmaksu nettona oli 628 miljoonaa euroa eli 3768 miljoonaa markkaa, eli noin 4000 omakotitaloa.)

     -Valtion pysyvänä velkaantumisena. Vuoden 2005 päättyessä valtion velan suuruus oli 357 mrd markkaa ja velan korot vuosilta 1990-2005 olivat 338,1 mrd markkaa eli suuremmat kuin valtion vuotuinen bubjetti.

  Tässä syitä siihen, miksi valtion ja kuntien rahavirrat ovat ehtyneet ja entistä suomalaista hyvinvointivaltiota on ajettu vauhdilla alas seurauksena:

       -Suuri henkinen ja taloudellinen ahdinko, lähes puolen miljoonan kansalaisen todellinen suurtyöttömyys ja mittava toimeentulotuen varassa elävien joukko.

  Runsaan vuosikymmenen kuluessa nykyiset päättäjät ovat tuhonneet Suomen kansan sukupolvien työn tulokset ja aiheuttaneet järkyttävän moraalisen rappion.

   Ulkopolitiikassa vallanpitäjät ovat lähteneet vaaralliselle aseelliselle kansainvälisen seikkailupolitiikan tielle. On unohtunut 1940 luvun raskaat opetukset.